Избраните часовници #FORBULGARIA

Exteme eventsИван Кристоф е горд да предостави своя Fortis Swiss Watch за проекта #FORBULGARIA, новата инициатива за България. И двете марки (Ivan Kristoff и Fortis Swiss Watches) се вписват перфектно заедно, защото споделят едни и същи ценности като традиция, любов към света на Sea-Air-Land-Space и неоспоримото качество на иновативност.

За нас е най-голямо удоволствие да ви представим възможностите на мото-спасителите на бъдещето и техните часовници. Смятаме, че всички мотористи от екипа са посланици на България. защото всеки отразява ценностите и стила, за който стоим – освен че имат големи личности, те въплъщават духа на България.

fortis wathes

Всички се съгласиха, че Иван Кристоф има много интересна личност – в него има жизненост и увереност. Освен че е изключително смел, той също ни впечатли със силните си ценности и вярвания. Иван избра поразителна колекция Aviatis, която допълва външния вид на спорта му, приключенията на личността и съответства на цветовете на идентичността му.

Flieger Professional Chronograph

На 15 години Иван е най-младият изследовател, открил нови подземни галерии в пещерата “Голямата балабанова” в България и притежава увереност и стил след годините, които го отвеждат на нови висоти на върха на най-високата в света структура през 2003 година.

В рамките на няколко минути след срещата с Иван той се среща като вълнуващ и завършен човек. Той е пълен с живот и не се страхува да следва мечтите си или да използва максимално вълнуващите възможности, които идват по него. Неговият часовник е Black Flieger Professional Chronograph с червена ръка, идеален избор за някой с такъв пилотаж.

Изминаха 30 години, откакто Fortis успешно пусна един от първите часовници, специално усъвършенствани за пилоти. От 1987 г. – 75-годишнината на марката – Fortis активно допринася за историята на авиационните часовници и най-вече впечатлява с изключителното си качество. Разбира се, това включва вградените швейцарски автоматични движения като ETA 2836, както и перфектната четливост по всяко време на денонощието.

Покана за екстремни журналисти